Tuesday, January 18, 2011

update laju laju

hye peeps, how r u there??
skrang mood berblogging da mcm xda
coz xde story nk shre n crita
lgpun saya ni bukannya pndai sgt bercerita
saya lebuh suka gmbr berbicara
ecececeh..

act, saya sangat2 adore gan seorang wanita ni
AIDA GADIS MELAYU
dia mmg sgt2 cantik, sgt2 lemah lembut, kulit dia sgt putih suci
bertuahnya badan dapat kahwin gan pengacara tv3 lagi
saya mmg sllu mengikuti perkembangan dia
kak aida ni juga seorang yg pndai, graduates from UUM xsilap
mmg tepat dia dinobatkan sebagai pemenang gadis melayu musim pertama


ni sewaktu dia menang..really gorgeous with the outfit fom arman couture






i really adore wif her, also my idol
during wed dia, seri muka dia sangat naik, look stunning!
with her outfit from rizalman ibrahim, cantiknyer dia
really simple but look rich element of color



n one thing yg sy sgt berkenan, aida ni suka pakai tudung bawal..
all her scarf, really awesome.lagi satu muka dia ala2 ct nurhaliza kan.
saya sgt sukakan dia
&  ingin sekali  berjumpa dengannya..

kak aida, really adore wif u.
saya xde fb, so sy xpat add dia kat fb.cdey je.
saya nk jumpa dia..waaaaa...

thanx for reading guys
mish u muchie!!!

truly say's
marelfira mahamud

21 comments:

  1. adik pon santek & manis jugak taww!!! adore u jugak dik oii~~~ >.<

    ReplyDelete
  2. nak jumpe aida akak boleh tolong aida samsudin, akak opis akak bkn aida gadis melayu la.. hehe

    ReplyDelete
  3. dia sangat chantek kan? sweet je muka dia.

    ReplyDelete
  4. tuan belog nie pun cantik & manis...

    (^___^)

    ReplyDelete
  5. kamu pon cntik la...
    jd pakai ape pon cantik tau

    ReplyDelete
  6. kak iera :

    sy lagi adore pada kamu kakak!!!!
    yg cantik manis meletup tuh!

    ReplyDelete
  7. kak deq :

    sis cantik, sapekah aida samsuddin tuh?hehehehe

    ReplyDelete
  8. miss sue ;

    u too dear..thanx dropping by

    ReplyDelete
  9. sis farah :

    coming soon ye kakak..

    ReplyDelete
  10. sis amy:

    yes, really2 cantik..xmakeup pn mmg cantik..sukenyer..

    ReplyDelete
  11. noremy :

    no la wak, btw thanx dude!!
    folo u back dear..

    ReplyDelete
  12. diyana :

    xdela kamu, xbaik tipu..saya gan dia mcm langit gan bumi okay..mish u dear!

    ReplyDelete
  13. sis dot :

    lama xdgr cter sis..rndu kamu!

    ReplyDelete
  14. dye mmg sgt sweet n cntek dear..
    mcm kam0 jgk...
    rindu cgt kat kam0~!:(

    ReplyDelete
  15. wani :

    no la sayang, sy sgt berbeza..
    kamu sht x??
    harap sihat2 saje yer
    saya pnyer dmm xbek ag, sdey je

    ReplyDelete
  16. azalia :

    no la dear, kamu lagi cantik tau..

    ReplyDelete
  17. dia mmg cantik sgt la... adoi.. suke tgk baju kawen dia. nak jugak la t. hik3!

    ReplyDelete