Sunday, January 30, 2011

STD is coming..dropping here, leave ur add..muahx!


hye dear, misz u peeps!!
how's ur weekend?
me??arini baru dapat online dengan baik
rasanya dah berjam duk depan lappy ni.hahahhaa, sengaja nk balas dendam!
dan hari ni br dapat berehat kat umah, klu x weekend je hilang..heeee,,ade je tempat nk g
bak kata k.ngah "selagi fira ni xkawin, selagi tu la aku tekanan"
hehehhehe, cian dier..btw, thanx to mak, k.ngah n acu!!
xde diorang ni, xdopatla den nk kawin..heeee



FINALLY, STD IS COMING dear..
u know wat, 41 days to go..
so, it's time for me
revealed the day of my precious moment

dear all,
kindly leave ur full name, address at

or sape2 yg rasa xnk anta email kat sy,
post je kat comment  box ni kay, dear..
OFFICIALLY u r invited,,
if awak sudi datang, sy sangat rs gembira x terkata
dan makin gigih tuk lipat kad kawin, hahahha..poyo je..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Photobucket

awak2, jangan lupa yer..=)
i'm waiting for your reply...


p/s : tuk kawan2 saya yg study kat uitm s.alam tu, saya anta kad by hand nnt yer.
       tunggu je sy datang sana, setiap ahad sy g cls.muah!rndu kornag yg amat sgt!

till the end, c u soon on march 2011!!!

truly say's
marelfira mahamud

53 comments:

  1. no 70, jalan taming kiri 5, taman taming jaya. HAHA. no need the card. i'll come !

    ReplyDelete
  2. nurul :

    kay dear...nnt akk send yer, mmuah!

    ReplyDelete
  3. Nak KAD JEMPUTAN!!.. x dapat xmau datang...

    Mohd azlan Othman.
    no26A, jalan pulau angsa u10/26,
    seksyen u10, 40150, Puncak Perdana,
    Shah Alam. selangor

    ReplyDelete
  4. marel kena datang hantar pkai hand kat tin2, lan...hahaha..kalau tak..tak nak datang..
    :P
    -tin2-

    ReplyDelete
  5. marel..congrats!
    im happy for u!!!!heheheh

    ReplyDelete
  6. Marel congratss ! *bernada jeles*
    hahaha !
    seronok sehh tgk org kahwin nihh.
    nak dtg tapi aku tak bagi lagi alamat kat kau.

    ReplyDelete
  7. azlan :

    ye, klu kasi alamat pn xpa..cek kasi by hand na kat hang nnt..jgn lp bwk buah hati tau!

    ReplyDelete
  8. tin2 :

    sayang, mn perginya blog kamu nih..huhuhu..
    ye syg, t saya datang yer...jgn balik plak tau..heeee

    ReplyDelete
  9. eiyka :

    thanx sayang..dear, t kita jumpa yer..

    ReplyDelete
  10. zynoe :

    cik kak, mmg ler ko xbg alamat kat ko,,,,gigit kang..bak sni alamat ko, ko xamik cuti datang wed aku siap!ehehhehehe...thanx dear...

    ReplyDelete
  11. kak iera :

    da bagi kat email kan??rndunyr kat akk, mmuah!

    ReplyDelete
  12. nak dtgg, tapi mesti jauh n tak pat dtg :(

    ReplyDelete
  13. fira, akak email my address ok? tak sesuai letak kat sini. ;)

    ReplyDelete
  14. sis amy :

    yes, i know dear..thanx a lot ya..muah!

    ReplyDelete
  15. kak iera :

    lor, npe ni kakak, mcm sedih je nih..

    ReplyDelete
  16. OMO ! 13 march ye ! wani save dalam fon wani okay :) hehe :D
    nak kad !
    no.70,jalan cempaka 5,taman cempaka
    48200 , serendah , selangor darul ehsan.
    tak sabar nak tengok akak gojess !

    ReplyDelete
  17. wani :

    kay sayang...soon i'll send it kay..mmuah!

    ReplyDelete
  18. Budak cantik, pls check ur email! **polok**

    ReplyDelete
  19. ngeee... sbb mish kat adik mucuk nie laaa :(

    ReplyDelete
  20. fira.. kakak.. xley datang.. maaf ye.. sbb 6/3 dah balik kampung.. apepon..akak doakan yg terbaek!!

    mesti cantik kamu nnti kan!!! - rugi nye x dpt tgk live..sile updet n uplod gmbr kawen byk2!!!

    ReplyDelete
  21. kak deq :

    hehehhehe, ni yg syg lebih nih..huhuhu

    ReplyDelete
  22. kak iera :

    la, terharunyer nih...mmmmuah!akak cantik, nk jumpa la...

    ReplyDelete
  23. puan dot :

    akk sayang, npe time tu plak balik kmpung..sedeynyer....datang la kak!

    ReplyDelete
  24. cik marelfira..maafkan saya ..bukn saya sombg dgn awak..tp kblkgn ini saya agak sibuk dan tidak sihat sangt.emosi terganggu.saya jenguk blog awk ni tp xkomen la...huhu..

    mungkin saya tk dpt hadirkn dri di mjlis perkahwinan awk..sebb hari ahd tu kat sni ade clas la dear..dan clas hri ahd tu pack sangat..dn kmgknn hri itu saya ade prsentation.huhu..tmbhn pule saya jauh la nk dtg.harap maaf ye cik marel..saya wakilkn mohd azlan je k utk dtg ke mjlis awk ;)
    jgn mara tahu dear...

    ReplyDelete
  25. marel..ingat sy x???kite wing same mase part 6 dlu..
    neway tahniah teramat sgt..(sy jelees)..hehhe..
    buat kat mane marel???

    ReplyDelete
  26. congratulation marel..
    jangan lupa zakiah tau!

    ReplyDelete
  27. farah ain :

    xpala sayang, saya paham..nak wat cne kan, ahad kamu kena g cls...sedihnyer groupmate tersayang saya ni xpat datang...ooo, wakilkan si dia pun xpala...t pesan dia suro amik gmbr bnyk2 yer..saya pn bz gan asg skrang dear..aduh, penin!

    anyway, really mish u amat2!

    ReplyDelete
  28. echah:

    ye sayang, spe yg xingat awek cun wing 9 dulu nih..hehheheh..marel xtau plak echah ade blog yer..rndu sgt kat kamu, xpat contact kat blog..

    sayang, kamu kat s.alam kan?klu kat s.alam, marel anta kad kat sana jelar..

    ReplyDelete
  29. zakiah :

    thanx sayang, kamu da bg address kat marel belum?mish u darl!

    ReplyDelete
  30. marell....actually ecah pon nak kawen jugak ni..insya-allah taun ni ataupon taun depan..heheh..doakan yer..
    buat kat mane ni???siyes excited gile..xtau kenape..taniahx1000..omg..jeles sgt..
    sal blog tu baru je buat..tp xtau nk tulis ape..hehehe..

    ReplyDelete
  31. echah:

    ye ke dear, omg..sangat terkejut..ca, xsangka je echah gak nk kawin..congrats dear..
    marel wat kat umah marel, kat serdang..pernah pergi x??
    echah dtg tau, marel nk jemput daq akaun yg lain, tp xda fb susah sangat!heeee

    nk folo blog kamu sayang!
    xpa, slow2 tulis, then t mesti suka tau!

    ReplyDelete
  32. lau kat serdang insya-allah boleh dtg..
    t bg lah kad yer..hehehe
    nnt dak akaun sape je nak marel nak ajak???
    ecah boleh tolong invite kan..

    ReplyDelete
  33. echah :

    ecah kawin nnt jgn lp ajak marel tau, mesti sgt2 cantik tau kamu nnt...mcm mn gan persiapan??

    hehhehe, dak akaun wing kita dulu..
    fain, mira, amalina, tiqah..ade sorang lagi yg pakai cermin mata sllu gan mira tu, marel xingat nm dia..tolong cakapkan boley sayang..

    ReplyDelete
  34. insya-allah ajak nyer..hehehe..ecah pon punya maybe taun depan ataupon akhir taun ni..hehe..

    fain, mira, amalina tiqah n shila ea??yg kurus2 tu??ok2..nnt ecah ajak ea..hehe..excited giler tok marel..tema kaler ape ni..boleh start carik baju da ni..=)..

    ReplyDelete
  35. echah :

    yeke, marel xsangka plak echah nk kawin waktu belajar ni..ecah da tunang ke?huhuhuhu..

    kurus ke?yg sllu orang sewa kete tu, marel pn xingat da..huhuhu..tema off white + red roses..cari tau baju..jgn lp..hehehhehehe

    ReplyDelete
  36. 107, jalan seksyen 3/13c, taman kajang utama, 43000 kajang, selangor

    ReplyDelete
  37. marel..ecah da keje la skrg..manede blja da..tu lah xde fb..susah nak tau pkembagn kawan2..huhu..
    tunang pon belom lg..lau boleh nak nikah terus..(gatal)..hahaha
    yg sal baju tu..ok2..insya-allah nak crik awal2 ni.heheh

    ReplyDelete
  38. marel, member2 plkn kite sape yg dtg nty? ehe

    ReplyDelete
  39. marellll...
    mish u c0 mush...
    sti da bz kn skrg nie...
    hope cgt dpt g wedding kamo t...
    =)
    harap x de hlgn nnt...
    aminnnnn

    ReplyDelete
  40. anda d'tag lagi, jom terjah :) heheh... chaiyok2!

    ReplyDelete
  41. echah :

    yeke kamu da kj skang, katne??npe xsambung blja, echah pndai kan..ade plan tersendiri yer..huhu..
    ooo, samala gan marel xtunang pun..wat sekali je nnt kan..huhu..misz u dude!

    ReplyDelete
  42. leeyana :

    insyaallah sume yg jemput datang kot..klu diorang xdtg, cek piat telinga diorang..hahahhaha..

    yana datang tau, kasi alamat eh..

    ReplyDelete
  43. wani :

    marel pn hope sgt kamu dapat datang..n kawan2 kita sekali..ley wat reunion kat sana sekali kan...hheheheheh..tlg inform yer kat diorang..muah!

    ReplyDelete
  44. gambar full dress sal entry smlm da upload. adik nak beli gak ke?:)

    ReplyDelete
  45. kak iera :

    murah x kakak?fira mmg nk cr dress ni..eceh..skirt ade x?

    ReplyDelete
  46. bella :

    wat kat rumh marel kat serdang..huhu..kamu mesti tau katne..dekat je gan upm..datang tau, xsbr nk jumpa orang cantik ni..heee

    t email alamat kamu yer

    ReplyDelete
  47. akk! comel sgt la kad kawin akk! hehe..
    nak jugak kad kawen tue? lau dtg dtg mesti best. pastu snap picx byk2 ngn akk! haha! :P

    ReplyDelete