Friday, November 26, 2010

blog anda cantik??


selamat hari jumaat people!
alhamdulillah hari ni perasaan bertambah ok n baik
hasil nasihat, dorongan, perhatian,doa oleh kornag sume
thanx for all commentors!!
terima kasih kerana beri sy smgt

especially to incik hanif n my gojes sis

confirm saya amat fobia kot, tp benda nk jd kan, kena redha terima..mgkn peringatan tuk sy, 
kdg2 kita kena berhati hati untuk orang lain juga, bukan??

ok, today saya nk hepy2 je..xnak emo2 da, sedey nk buat muncung 14,..xnak lagi..xnak pk da, enough say!
hari ni nk update pasal award, da lama xupdate, tp br je ade mood nk udate psl awrd ni..sory yer adik nurul, lmbt post..kikikiki

saya di tag oleh cik adik yg amat comel, n memiliki mata yg bulat dan cantik!minum pati beri innershinekah adik?hahaha..terima kasih syg..
awrd tuk blog cantik, cantik kah,,tah pe si nurul ni nengok kat blog sy ni..hitam legam berkilat, je la 
background nyer, mcm muka saya atau mamak jirann sebelah tuh..kosong je, xde pe yg menarik pn..aissshhhh, xphm2..ehee
btw, thanx so much my dearie nurul nazihah!!!!


meh, kita tengok pe soalan nyer, mencabar x nih
muka gigih je nih nk jwab =)

berikan satu nick name tuk pemberi awrd
si mata bulat yg putih lagi cantik

ucapan tuk pemberi award
terima kasih daun keladi
award kena bagi lagi, hahaha

berikan 6 artis/ singerband yg kornag minat
maher zain, semua kumpulan nasyid..lebih 6 boley..

bagi award ni kpd 7 blog yang cun dan cantik
mic sis deq
mic wanie
mic adik wani
mic mira
mic ain syahirah
mic cik ateen
mic sis amy

done, buat yer...btw, blog u all mmg cantik!!!!
tp blog yg x di tag, saya selalu singgah juga dan cantik juga,nk senarai manyak2 sapai esok mau xabis.heee
keep it up!!

esok mau p tgk teater natrah gan mic cila n k.ngah
selasa hari convo
sy akan genap berumur 21 tahun pada 30 hb + convo..
super duper like like like
mau hadiah boley???
cepat2 sape mau kasi, hahahha.muka mmg mintak pelempang la kan..
gatal da tua nk hadiah lagi..wakaka..
ok, da..nak rehat..tata..enjoy ur weekend dude!

truly say's
marelfira mahamud

19 comments:

  1. Kena lg..Tanks ya dik! mslhnye cantik ke blog kak deq tu? Huhuhu

    ReplyDelete
  2. thanks adik yg chantek... hehehe..

    ReplyDelete
  3. kak deq :

    harusla, blog anda sgt pinkish ok!

    ReplyDelete
  4. sis amy :

    saya xcantik..blog kakak yg cantik..mmuah!

    ReplyDelete
  5. Haha.
    Memang Fira memang pink giler nih.

    ReplyDelete
  6. hayati :

    yer, dulu fira mmg benci amat gan wana pink ni..
    lama2 tuh terus jatuh syg n suka..ecececeh...
    dats way orang kata jgn benci dgn sesuatu..

    ReplyDelete
  7. kak marel, sy x minum innershine. hihihi. cume membulatkan mata je. hihihi. love you!

    ReplyDelete
  8. haaa...nak 1..hehehe..

    bukan xnk ngomen cyunk.letih mgu nie bru start keje.pasnie insyaAllah kite komen2..hikhik ^_^

    ReplyDelete
  9. nurul :

    yeke, xminum ni..eheee..saya pn mau membulatkan mata juga!muah!

    ReplyDelete
  10. dudu ;

    ha, buatla..kikiki..
    akhirnya komen jugak, ingat tak sudi ta..
    luv n misz u dear!

    ReplyDelete
  11. marel aten dh wat..hehe..
    sila lihat nick name tuk kamoo n ucapan aten tuk marel..
    :)

    ReplyDelete
  12. ha, xphm le syg.....btw, thanx sgt2!!eheeee

    ReplyDelete
  13. thnx kak :) heheh , blog Wani bese2 je la :) takde ape yg menarik . heheh :D

    ReplyDelete