Wednesday, May 19, 2010

its been long time never update, here i come!

halooooo, really miz wanna cot cet kat blog ni...sgt2 lama xupdate..penug sawang lagi la nmpknyer ma blog ni..hurm, mood is happy n cheerful ?y, kat umah da ade bb..aritu pergi berbelanja dengan k.ngah kat THE MINES..eee....layan plak gan abg kat kdi celcom, mmg cam nk pecah jantung aku dengar dia asyik dia wat lawak jerk..

firstly, really mis SEGAMAT..place of heaven 'study, hang out, makan2, karoake'. even kat tmpt i leh dpt sume tu, but i really pround wif segamat. SEGAR...AMAT....huhu, mmg xdinafikan segamat mmg segar even bnyk lalt pun di sekelilingnyer..haha..saje nk menyemak an, dia saje nk menganggu ketenteraman kitairng nk blja kat situ..hampir 3 tahun i stay kat segamat, hirm, blela dpt pg sana ag..OUCH, really mis miss ain kat segamat aka roomate sayang..MISH U DOOT!!

nak toory moliee gan korang, aritu klua shopping gan incik hanif tersayang satu hari..mula2 pegi IOI MALL kat puchong semata-mata nk btulkn jam i, pe tah mslh dia..then, go to sunway piramid.temankan incik hanif saya pergi beli baju gan kasut dia..at lat, THE MINES.g karoake kat sana..kakiku sakit bkn kepalang, bnyk tul destinasi yang ku pergi..hehe, ayat nk jiwang je..nk wat cne, diriku ini act really like the songs full with sentimental, balada n ley thn jiwang gak r..hee..

klu da tekan2 keyboard saya ni, xsa klu xda :



haha, pose wajib lam kete..ini perlu!


incik hanif, cayang ketat2!! ble meh nk blik dr melaka..asyik g krsus je..hee
hurm, sementara cuti2 ni..saya gan incik hanif tgh merancang sesuatu yg amat penting untuk masa depan kami..kami akan sentiasa berdoa untuk mendapat keredhaan daripadaNya dan restu drNYA. insyaallah..


truly say's:
marelfira mahamud

8 comments:

  1. wah! suke ye ngan insan tersayang, huhuhuh..

    fiD!

    ReplyDelete
  2. mestilah fid, da brp bln xjpa..hee
    kamu suka x kua gan insan tersayang??

    ReplyDelete
  3. tolong pos kad jemputan, senang dobot nak datang. Heeee.
    Selamat bahagiaa, :)

    ReplyDelete
  4. tolong pos kad jemputan, senang dobot nak datang. heeeeee.
    selamat bahagia, ;)

    ReplyDelete
  5. oooo, pndai yer kamu...insyaallah, t akk anta yer..jgn xdtg plak!

    ReplyDelete
  6. aik, kite pon.. 5 bulan xjumpe, hohoho...same perasaan kamu jugok,

    *lol, x abiskan bace entry gambo tu kew? hu

    ReplyDelete
  7. hehe, ciannyer iyer..npe lama da jpa, kalah saya ni..huhu

    hehe, t marel hbskan bc yer..huhu

    ReplyDelete