Thursday, September 10, 2009

++HoteL PeLANgi, here I come!!

hallo.salam, semua.xsgka, poce da nk hbs da an.RAYA MENJELANG LAGI 10 HARI AN?hurm, kita agk sedih tau baju raya xsiap ag, mak ngah xsmpt nk wat.cdey cgt, dahla da bertahun xbuat bju ry.ingatkan nk pki thn ni, xkesampaian jgk,tp xpa,baju lain kan ade.jgn membazir.tul x.hee

semalm ari rabu, clsmate kita berbuka di hotel pelangi segamat. kami pun pergilah.but u knoe wat, agak sedih coz kami xpat berbuka d dlm coz the place is already reserve,pehal plak ktaorang da reserve jgk tmpat tu dulu.diorang pnya preparation really worse n the food also same.before that dalam set diorang kata bufet sampai kul 9.30.
but suddenly, pas slt maghrib, food xda lnsg,wat happend?
so kitaorang berbuka kat tepi kolam, kolam dia xlwa k,kolam kat umah kita lg bersih.hee

kitaorang agk pns coz rmai yg xpuas hati, dahla byr rm20..kitaorng pun complain, ieza (beloved cls rab) talk with the manager. mmg bgs r diaorang complain, the way ieza, angah,lan,en bakri memberitahu ketidakpuasan hati mereka about their service, we should thankful to them. GIVE A RESPECT 4 THEM!!! thanks guy.

lastly, diaorang pn bncg2, kitaorang pn skla dlm, coz org da xda,dioarang hdgkan kami chicken cdop yg xtau cop ape, hee n the porridge.

hurm, mmg food, services kat situ agak slow, so sama2 kita hrp diaorang dpt improve k.

check it out, the picture?


mia, jht eh,cenyap take a snap!



Antara clsmate yg tercinta
(gee,aqis,iylia,mia,lala,
ziqa,mira,ain,
ieza,angah,k.pah,
fida,lan,tin2,atin,fara)



hush, here everything dat i wanted share wif everybody, so de lesson 4 this day, klu spe2 berhajat date, berbuka, mkn2 kat HOTEL PELANGI yg best tu renung2kan dan fikirkanlah bersama yer..hee

credit to ieza and de assistant 4 having the great breaking fast 4 our clasmates!

7 comments:

  1. dh 2 mkn brbuka pun lmbt la ea??
    ala
    brbuka kt wwarong jgak sng kn
    xpyh booking2
    spa cpt dia dpt

    hehehe

    ReplyDelete
  2. marel..hahaha buke kat hotel x ajak mira pun...

    ReplyDelete
  3. hehe, mira nih..
    xrugi pun xg.
    mmg food dia best k

    ReplyDelete