Tuesday, June 2, 2009

ikut suka hati kata apa>>


hehe, sje menyemak di sini

last, but not least..muka aku waktu ni gntk sgt da..penat gler..g lepak2 kat p'jaya jap
si dia, sempat ag nk candid muka aku..xdopat nyer..sempat ag pose manis2..




nmpk xnmpk sgt an..haha..(pe ayat aku nih).




<<<LAYANG-LAYANG>>>
ms melihat layang2, sempat ag tuh pose kat kete si dia..jht aku nih dera dia je suro amik gambar aku..nsbla dia dpt someone yg mcm aku ni gler gambar..JGN MARA YER, sayang klu bc blog nih..kitorang tgk lyg2 kay selayang, best sey, tp gambar nyer xnmpk sgt tuh..sat na, kite tunjuk gambar nyer.. (hehe, actually, kite berada diluar saje, tgk orang bermain..xcempaat nk main, coz da lmbat sgt..agk hampa sebenarnya..next time la k..)


.............whose....??


pic ni wktu aku g kenduri kawin..nila yanie, kwan aku dr sklh rendah ag..amcm comel x??dia ni bakal nurse..tp aku ni plak bakal pe..hehe
dgr kata dia nk kawin da, da 2 orang msk minang..hot sey teman ku ini..

angah,sibuk je nk gambar gan aku..hai, tp nila yg aku edit lam photoshop..cuti2 ni ca mls je nk melayan benda2 tuh, (PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR)..xpandai lnsg la..aku ni bkn jenis pndai nk godek2, klu de org ajar xpa..hehe..
cuti ni, sowila kawan2 da lm xupdate blog, abah asyik keje je..so xda kete nk gerak ke MC'D BTHO tuk on9..arini baru dpt g gan sepupu aku nih.

13 comments:

  1. seronok layang-layang eh...
    mmg suka pose lh marel nie...
    mmm..bestnyer...

    ReplyDelete
  2. owh my dear..
    comey sugguh stiap pose kamoo..
    ;))

    ReplyDelete
  3. pergh smpi ati ko sebar kan khabar brite aku 2 pada smua ye..siap ko jumpe bsok kat kem aku blasah ko...

    ReplyDelete
  4. seronok gile main main and jalan2 time cutiiiiii zzz jeles!

    ReplyDelete
  5. ERK MAKCIK!! huhu bf ko erk.. huhu pas abis dip terus kawen ar.. ahhaa :-p

    ReplyDelete
  6. to bonbon..:
    t kite main lyg2 ag eh..nk ikut?

    ReplyDelete
  7. to yanie:-
    ne de, aku just mention je..
    jgn mara na, bwu market!

    ReplyDelete